Jump to content


Photo

Has the load time on the Board become very slow?


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 expoboy

expoboy

    Loves World's Fairs

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 895 posts

Posted 08 January 2012 - 03:02 PM

Has anybody else noticed that, in the last few days, the response time to open postings or look at links here has become dreadfully slow?

#2 SonnyTFox

SonnyTFox

    Likes World's Fairs

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 08 January 2012 - 03:17 PM

Yes at times it has

#3 Craig Bavaro

Craig Bavaro

    Likes World's Fairs

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 228 posts

Posted 08 January 2012 - 03:36 PM

It sure has.

#4 Bill Cotter

Bill Cotter

    Master Builder

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,675 posts

Posted 08 January 2012 - 04:14 PM

The hosting company has been having server and network issues. Marc has been working with them on it. Hopefully it will all be resolved sooner rather than later.

Bill

#5 expoboy

expoboy

    Loves World's Fairs

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 895 posts

Posted 08 January 2012 - 05:00 PM

Thanks, now I know its not my computer.

#6 Marc Williams

Marc Williams

    Really Loves World's Fairs

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,109 posts

Posted 08 January 2012 - 06:54 PM

At the moment I am getting fast load times but then things slow down. Still researching the cause.

#7 Mike Kraus

Mike Kraus

    Never Logs Off

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,110 posts

Posted 09 January 2012 - 08:35 PM

Yep. 15-20 seconds to open a link.

#8 Bill Cotter

Bill Cotter

    Master Builder

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,675 posts

Posted 09 January 2012 - 09:29 PM

Marc has an idea what's going on, so hopefully things will get zippy soon.

#9 Marc Williams

Marc Williams

    Really Loves World's Fairs

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,109 posts

Posted 10 January 2012 - 10:31 AM

How about now? Slow or speedy?

#10 expoboy

expoboy

    Loves World's Fairs

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 895 posts

Posted 10 January 2012 - 10:45 AM

Much better this morning.

#11 Bill Cotter

Bill Cotter

    Master Builder

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,675 posts

Posted 10 January 2012 - 11:40 AM

Seems a lot better to me right now.

#12 Randy Treadway

Randy Treadway

    Master Builder

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,317 posts

Posted 10 January 2012 - 12:26 PM

works ok now, for me

#13 Mike Kraus

Mike Kraus

    Never Logs Off

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,110 posts

Posted 10 January 2012 - 04:30 PM

Sehr Gut!

#14 Bill Cotter

Bill Cotter

    Master Builder

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,675 posts

Posted 10 January 2012 - 06:17 PM

A tad sporadic just now. Slow to load my first two pages and then took off back to normal speed.

#15 Marc Williams

Marc Williams

    Really Loves World's Fairs

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,109 posts

Posted 12 January 2012 - 07:28 PM

Now that Chartbeat has several days worth of data I have a better idea when we experience slowdowns. I will work on optimizing IP.Board for better speed.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users